• 100% startgarantie
  • Niet goed, geld terug
  • Gemiddelde beoordeling 8.7
  • Praktijkgericht

Maak kennis met How & Knower

How & Knower is het ideale duo om mee samen te werken en van te leren. De één weet hoe (How), de ander heeft de kennis (Knower). Samen kunnen ze alles wat ze weten in de dagelijkse praktijk toepassen. Want de theorie is prachtig, maar de praktijk is altijd weerbarstiger. How & Knower staan met beide benen op de grond en brengen graag hun diepgaande kennis en ervaring uit de praktijk over aan jou in korte kernachtige programma’s! Bekijk het filmpje en maak kennis met meneer How en mevrouw Knower.

Video

Wij zijn de HenKies*!

Of we gekke HenKies zijn? Een beetje. En goed? Zeer zeker! Het team van How & Knower wordt gevormd door individuen die elk vanuit eigen ervaring en ambitie een onderscheidende persoonlijke inbreng leveren. Gezamenlijk vormen we een sterke eenheid. Al 10 jaar lang gaan wij dagelijks met veel passie aan de slag voor onze klanten en voor elkaar. Onze producten en portfolio onderscheiden zich te allen tijde op kwaliteit en praktische toepasbaarheid. In alles wat we doen willen we de beste zijn en we streven dan ook naar optimale kwaliteit en continue verbetering. Maar daarbij verliezen we nooit onze persoonlijke betrokkenheid uit het oog; succesvol zijn we samen met onze klanten, trainers en partners. En samen met elkaar natuurlijk!


*Geuzennaam voor alle medewerkers van How & Knower. Kortweg H en K. HenK. ;-)

 

Alexandra Spaai

Alexandra Spaai

Lisette Lambeck

Lisette Lambeck

Marike Bakker

Marike Bakker

Justien Fröling

Justien Fröling

Hugo

Hugo

Lisa Dijkstra

Lisa Dijkstra

Trainers

How & Knower werkt alleen met de allerbeste trainers binnen hun specialistische vakgebied! Samen met de rest van het How & Knower-team wordt er nauw en intensief samengewerkt om te komen tot het allerbeste trainingsresultaat. Al onze trainers houden zich dagelijks intensief bezig met digital marketing. Zij zijn als geen ander in staat om continu de koppeling te maken tussen de behandelde theorie en de vragen uit de praktijk. Elke keer komen ze weer met verfrissende inzichten en praktisch toepasbare kennis. Graag stellen we hieronder de trainers aan je voor!

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!