• 100% startgarantie
  • Niet goed, geld terug
  • Gemiddelde beoordeling 8.7
  • Praktijkgericht
17 mei 2016

Omroep West gaat voor het optimale resultaat!

Omroep West, dé omroep voor Zuid-Holland noord biedt communicatie- en marketingadvies voor haar relaties. Omroep West adviseert op het gebied van digital marketing met betrekking tot de websites en communicatie die de relaties kunnen inzetten. Ook als omroep heeft zij te maken met een snel en sterk veranderde medialandschap en maakt de transitie door naar cross mediaal.

How & Knower helpt organisaties mee met het combineren van offline en online marketing tools. Zij heeft veel ervaring met het geven van incompany trainingen en heeft inmiddels een uitgebreid portfolio opgebouwd in de mediasector. Samen met  hun trainers heeft How & Knower een maatwerktraject samengesteld gebaseerd en gericht op de koers van Omroep West.

Marcel van Driel, Hoofd Verkoop bij Omroep West: “Met deze training wilde wij bewustwording creëren bij onze accountmanagers over het belang van kennis en inzet van online marketing. De accountmanagers worden geacht steeds meer op de stoel van de klant te gaan zitten. Door deze training kunnen wij onze klanten beter advies geven door slimme cross mediale combinaties te maken en bieden daarmee meerwaarde aan onze klanten.”

Tijdens het opleidingsprogramma is er dieper ingegaan op het landschap van digital marketing, de samenhang en haar mogelijkheden en kansen. Ontwikkelingen binnen de digital marketing en specifieke digital marketingvormen zoals zoekmachine marketing, social media, display advertising zijn tijdens het traject behandeld. Daarnaast is er aandacht besteed aan hoe de resultaten van campagnes meetbaar gemaakt worden en bezig gegaan met het opzetten van online marketingplan. De focus lag daarbij op het portfolio van Omroep West en als afronding van het opleidingsprogramma een workshop cross mediale verkopen.

“Deze training is echt hands-on en met interessante cases hebben wij nieuwe creativiteit aangeboord bij ons team. De accountmanagers hebben veel nieuwe bagage gekregen waar ze direct mee aan de slag kunnen. Samen als team effectief achter je eigen propositie staan! Wij zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee het programma is opgezet.” aldus Marcel.

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!