• 100% startgarantie
  • Niet goed, geld terug
  • Gemiddelde beoordeling 8.7
  • Praktijkgericht
24 november 2017

How & Knower overgenomen door voormalig directeur

Per 1 januari 2018 neemt Alexandra Spaai samen met Frank Fliek de aandelen over van trainingsbureau How & Knower. How & Knower is 10 jaar geleden opgericht door de ondernemers Sander Prinsen en Haico Pols en richt zich op het trainen en opleiden in digitale marketing vaardigheden. How & Knower is in 2017 nog uitgeroepen tot de beste opleider van Nederland (Emerce 100).

Alexandra Spaai is geen onbekende in het bedrijf: van 2013 tot 2016 was zij vanuit haar functie als directeur ook al verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van How & Knower. Frank Fliek is nieuw in de onderneming en zal zich vooral bezig houden met de financiële kant.


Sander Prinsen, op dit moment nog eindverantwoordelijk voor How & Knower, over de overname: “We waren ons al een tijdje aan het beraden op de toekomst van How & Knower. De organisatie heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en was in onze ogen klaar voor de volgende stap. Toen Alexandra recentelijk een balletje opwierp om terug te keren, waren we er snel uit dit niet alleen als directeur te doen maar haar ook eigenaar van het bedrijf te laten worden. Met Alexandra aan het roer kijken wij vol vertrouwen naar de volgende fase van de onderneming”


Spaai over How & Knower: “Ik ken How & Knower en de markt natuurlijk van A tot Z en heb altijd met veel plezier gewerkt in deze onderneming. De komende periode zal ik de mooie basis van How & Knower verder uitbouwen. De kans om dit op deze wijze als ondernemer te doen, maakt dit avontuur alleen maar mooier. De potentie in de markt is enorm.”


Financiële details over de overname worden niet bekendgemaakt.

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!