• 100% startgarantie
  • Niet goed, geld terug
  • Gemiddelde beoordeling 8.7
  • Praktijkgericht
4 mei 2018

How & Knower in 2018 opnieuw tot beste opleider gekozen

How & Knower beste opleider van Nederland Digitale marketing opleider How & Knower is verkozen tot beste opleider van Nederland. Dit maakt Emerce vandaag bekend bij de presentatie van de 12e editie van de Emerce 100. Het jaarlijkse onderzoek naar de beste bedrijven in e-business en marketing uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction.

Enorm trots is How & Knower op de titel Beste Opleider van Nederland 2018! Net als vorig jaar werd de Groningse opleider ook dit jaar door Emerce bekroond als winnaar binnen de categorie Opleidingen & Trainingen.

Vandaag, op 4 mei 2018, is de dertiende editie van Emerce 100 verschenen. Dit is een speciale jaarlijkse uitgave waarin de resultaten van een imago-onderzoek gepubliceerd worden. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction en beoordeelt de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche van het afgelopen jaar. Maar liefst 632 bedrijven zijn meegenomen in het onderzoek waarin How & Knower werd verkozen tot absolute nummer één!

Tijdens dit onderzoek werden opleiders en trainers beoordeeld op de criteria kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Net als vorig jaar scoorde How & Knower vooral hoog op prijs/kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn factoren waarin de onderneming zich graag wil onderscheiden van de concurrent.

Alexandra Spaai, Directeur: “Wij zijn enorm blij met de uitslag van dit onderzoek! Afgelopen jaar hebben er veel positieve veranderingen plaatsgevonden binnen onze organisatie. Het is mooi om te zien hoe het team vanuit enthousiasme, ambitie en goed samenwerken onze doelen weet te bereiken. Het komende jaar zullen wij ons opnieuw inzetten om onze deelnemers en relaties zo goed mogelijk te helpen bij hun leerbehoefte op gebied van digital marketing, zodat wij hopelijk ook volgend jaar als beste opleider beoordeeld worden.”

Overzicht uitslag

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!