• 100% startgarantie
  • Niet goed, geld terug
  • Gemiddelde beoordeling 8.7
  • Praktijkgericht
24 september 2018

Hoe jij meer over online marketing leert!

Je bent er zeker van dat er binnen jouw bedrijf meer uit online marketing te halen valt. Waarom is het zo handig dat jij er meer van af weet?

Loop geen kansen mis
In de praktijk blijkt dat een groot deel van het MKB niet de beoogde online marketing doelstellingen halen. Vaak worden de opgestelde doelstellingen niet behaald, doordat de online marketing enkel ad hoc wordt ingezet. Helaas loop je dan veel kansen mis. Bedrijven zelf noemen het gebrek aan kennis vaak als grootste uitdaging voor het behalen van de gestelde doelen.

Haal de kennis in huis
Online marketing is divers en constant in beweging. Niet onlogisch dus dat je daar niet alles over weet. Het is alleen wel erg handig dat jij weet wat de mogelijkheden zijn, zodat je optimaal kunt profiteren van de voordelen die deze vorm van marketing biedt! Laten we nog eens naar die voordelen kijken. Met online marketing is alles meetbaar, wat inhoudt dat je de impact van al jouw acties inzichtelijk krijgt. Hierop kun je vervolgens goed inspelen door jouw klanten bijvoorbeeld  heel nauwkeurig targetten, zodat je weet dat jouw uitlatingen ook echt door jouw doelgroep gezien worden. Verder start de zoektocht van een klant (ook binnen B2B) online, waardoor je moet zorgen dat je daar goed vindbaar bent. Er is dus nog genoeg om over online marketing te leren!

Moet ik dan alles zelf doen?
Uiteraard hoef je niet alles alleen te doen. Misschien werk je nu zelfs al met een externe partij die voor jullie de online marketing doet. Het is wel erg handig om zelf het één en ander van online marketing te weten. Zelfs als je de marketing uitbesteedt, is het prettig om zelf ook op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op gebied van marketing. Een externe partij kan je helpen om de verdieping in te gaan en kan weliswaar de uitvoering snel en efficiënt doen, maar de noodzakelijke passie voor het product en kennis van het bedrijf ligt bij jou. Wanneer deze twee samen komen wordt de marketing naar een nog hoger niveau getild worden en kunnen er echt slagen worden gemaakt.

De opleiding voor jou!
Zoals eerder gezegd zijn er genoeg redenen voor jou om meer met online marketing te doen. Misschien wil je een gesprekspartner op niveau worden of wil je gewoon beter online marketing inzetten. Volg in dat geval onze online marketeer opleiding! Tijdens dit traject wordt jij opgeleid in alle belangrijke onderdelen van online marketing. Voorkennis is niet nodig. De online marketeer opleiding is echt het paradepaardje van How & Knower die eraan bij heeft gedragen dat we dit jaar opnieuw verkozen zijn tot beste opleider van Nederland. Gemiddeld wordt deze opleiding beoordeeld met een 9 en daar zijn wij trots op!

"Van tevoren was ik onzeker of ik met mijn beperkte marketing achtergrond wel mee zou kunnen komen met de lesstof, maar dat was nergens voor nodig. Er werd gezorgd dat ik de lesstof echt begreep, waardoor ik de opleiding als zeer positief heb ervaren. De opgedane kennis kon ik gelijk omzetten in de praktijk binnen mijn eigen bedrijf. Super!"

Meer informatie over de online marketeer opleiding! 

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!