• 100% startgarantie
  • Niet goed, geld terug
  • Gemiddelde beoordeling 8.7
  • Praktijkgericht
7 januari 2016

Docenten van Aventus gaan aan de slag met online marketing

Voor de richting zakelijke dienstverlening en communicatie van Aventus is online marketing een steeds belangrijker onderdeel aan het worden. De MBO studenten die afstuderen moeten voorbereid zijn op de arbeidsmarkt waar online marketing een belangrijk onderdeel is van hun dagelijkse werkzaamheden. Komend jaar gaat Aventus binnen haar opleidingen op het gebied van Handel & Commercie een nieuwe lesmethode implementeren onder de noemer “ de webshopheld”. Hierbij worden leerlingen in één jaar getraind in het opzetten en beheren van een webwinkel.

Om traffic te generen naar de webwinkels en deze succesvol te maken, is online marketing onmisbaar. In drie dagen heeft een groep docenten kennis gemaakt met de belangrijkste online marketing kanalen. Niet alleen kwam de theorie achter deze kanalen aan bod maar was er ook ruimte om deze opgedane kennis te vertalen naar lesmateriaal.

Kees Koning, docent economie bij Aventus: “Voor ons als docenten en als school is het van groot belang dat wij altijd bijblijven met de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. De studenten krijgen er mee te maken in de praktijk en wij als docenten moeten hun daarbij begeleiden.”

De opleiding is gemiddeld met een 8.4 door de docenten beoordeeld. Kees: “Het was een super praktische opleiding. We kunnen nu echt zelf aan de slag met de materie om dit door te vertalen naar de studenten toe. De opleiding sloot goed aan bij het kennisniveau maar was ook zeker uitdagend!”

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!