• 100% startgarantie
  • Niet goed, geld terug
  • Gemiddelde beoordeling 8.7
  • Praktijkgericht
21 februari 2017

Docenten leren meer over Startup marketing!

Op de Education day van Nima, Noordhoff Uitgevers en How & Knower deelde diverse sprekers uit de praktijk hun kennis en ervaring op het gebied van Startup Marketing. Het programma eindigde met een interactieve workshop en een afsluitende borrel voor de docenten en opleidingsmanagers uit het hogere marketing onderwijs uit heel Nederland.

Maar liefst 60 docenten uit heel Nederland hadden zich verzameld bij het hoofdkantoor van Nima in Amsterdam. Onder andere docenten van de Hogeschool van Amsterdam, HAS Den Bosch, Hogeschool Rotterdam, Hogeschool van Utrecht, Haagse hogeschool, Hogeschool Windesheim, Hogeschool Inholland Alkmaar, Fontys Hogeschool en Hogeschool Zuyd waren aanwezig.

Eerst werden de docenten meegenomen door Ernesto Spruyt door Startup Marketing. Ernesto is ondernemer bij Tunga en Mobbr en vertelde in een helder betoog hoe Startup Marketing verschilt van marketing in gevestigde organisaties. Daarna begeleidde dr. Erik Kostelijk ons door Startup & Branding. Tijdens de workshop liet hij met behulp van het Value Compass zien hoe een strategisch gekozen merkidentiteit bijdraagt aan de succesvolle profilering van een startup in de markt. Marc de Groot, trainer van How & Knower en consultant op het gebied van online marketing stond in de laatste keynote van de Education day stil bij het online landschap en hoe een startup zich hierin kan bewegen. Uiteraard werd er door de docenten flink gediscussieerd over digital marketing in het onderwijs.

Benieuwd hoe deze dag eruit zag? Zie de korte impressie van de Education day:

Het filmpje is gemaakt door NIMA tijdens de Education day van 13 april in Amsterdam.

De reacties waren erg positief. Zo ook de reactie van docent Leon Goor van de Hogeschool van Rotterdam: “Dit is een bijeenkomst waar je in hele korte tijd leuke informatie krijgt. Lekker bondig gebracht en waar je direct je voordeel mee doet. Veel actualiteit, leuke voorbeelden en het zijn ook dingen waar ik morgen in de colleges wat mee kan.” En dat horen we graag! Want How & Knower wil kennis delen met professionals zodat ze dat direct kunnen toepassen in de dagelijkse praktijk.

Benieuwd naar de foto’s, marketing tips & tricks en aankomende opleidingen? Deze kun je terugvinden op onze facebookpagina. Ben je ben benieuwd naar het volgende evenement? Je kan altijd met ons contact op nemen via 050 – 210 34 06.

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!