• 100% startgarantie
  • Niet goed, geld terug
  • Gemiddelde beoordeling 8.7
  • Praktijkgericht

Veelgestelde vragen

Contact

Inschrijven

Het is mogelijk om een inschrijven te verplaatsen naar een ander moment. De kosten hiervoor bedragen €125,-.

Annuleren is mogelijk met inachtneming van artikel 5 van onze Algemene Voorwaarden.

Wanneer jij je hebt aangemeld voor een opleiding word je direct doorgelinkt naar een bevestigingspagina. Een overzicht van de bevestiging sturen wij binnen enkele minuten naar het opgegeven e-mail adres.

Optioneel inschrijven is mogelijk door contact op te nemen met een van onze studieadviseurs. In dit geval kan er vijf werkdagen een plaats gereserveerd worden.

Alle opleidingen worden aangeboden op HBO+ niveau. Het is niet nodig om een vooropleiding te hebben afgerond. Voorafgaand aan elke opleiding wordt een intake afgenomen om jouw kennisniveau te bepalen. In sommige gevallen kan hierdoor een ander studieadvies worden gegeven dan de opleiding waarvoor jij je hebt ingeschreven.

Locaties

Alle opleidingen worden ook incompany aangeboden. Daarnaast biedt How & Knower de mogelijkheid om specifieke maatwerk trajecten uit te voeren. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of via 050-2103406.

De route beschrijving is terug te vinden op deze pagina. Tevens ontvang je voorafgaand aan de opleiding een uitgebreid locatiebericht met daarin alle informatie.

Speciale wensen kunnen worden doorgegeven aan de afdeling planning & coördinatie nadat je bent aangemeld voor een opleiding.

Standaard verzorgt How & Knower een lunch tenzij anders wordt aangegeven.

How & Knower werkt met lestijden van 10:00 tot 16:00 uur tenzij anders staat aangegeven in het programma. Incompany lestijden kunnen naar eigen wens worden aangevraagd.

How & Knower geeft trainingen in Utrecht en Groningen. Per datum wordt aangegeven op welke locatie een opleiding plaatsvindt.

Inhoud & Materiaal

Op aanvraag is het mogelijk om een opleiding in het Engels te volgen. Hier kan een aparte offerte voor worden opgesteld, neem hiervoor contact met ons op.

Per opleiding staat aangegeven hoeveel uren zelfstudie er nodig is.

Bij een eendaagse opleiding ontvang je één dag van te voren toegang tot het digitaal lesmateriaal. Bij een opleiding ontvang je één week van te voren toegang tot het digitaal lesmateriaal. Fysieke boeken zullen minimaal een week voorafgaand aan de opleiding naar het opgegeven adres worden toegestuurd.

Als je de juiste boeken in je bezit hebt zal How & Knower deze niet bestellen en ook niet in rekening brengen. Dit kan worden vermeld in het opmerkingenveld tijdens jouw inschrijving of door contact met ons op te nemen.

Overig

Hier kan hier je terecht voor een overzicht van onze E-learning modules.

Onze algemene voorwaarden zijn hier terug te vinden.

De opleidingen van How & Knower zijn geaccrediteerd door de NIMA en het verschilt per opleiding hoeveel PE punten hier voor worden uitgegeven. Het aantal te verkrijgen PE punten wordt per opleiding aangegeven onder ‘Praktische opleidingsinformatie'.

Examens/certificaat

Kosten voor externe examens bij Google en NIMA zitten niet bij het opleidingstarief inbegrepen en zijn niet verplicht om te maken. Examens bij de overige opleidingen waar examens bij worden afgenomen zijn bij de prijs inbegrepen.

Na elke opleiding ontvang je een certificaat uitgegeven door How & Knower. Externe examens vallen hier niet onder.

Financiële zaken

Alle tarieven zijn exclusief BTW.

How & Knower hanteert een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum. Een overzicht van de voorwaarden zijn terug vinden in artikel 8 van onze algemene voorwaarden.

Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Inhoudelijk

How & Knower voorziet je gratis van studieadvies. Via ons contactformulier kan je een vrijblijvend gesprek aanvragen. Je kan ook je vraag stellen via de chat of neem contact met ons op via 050 2103406. Onze studieadviseurs helpen je graag!

My University

Vanaf het moment dat toegang is gegeven kan een jaar lang worden ingelogd.

Via info@howknower.nl of 050 210 34 06 kan dit worden aangegeven, zodat wij zo snel mogelijk ondersteuning kunnen bieden.

Inloggen op My university kan hier.

Waarom How & Knower

Ontdek meer over ons

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!