• 100% startgarantie
  • Niet goed, geld terug
  • Gemiddelde beoordeling 8.7
  • Praktijkgericht

On the job training

In deze één-op-één training helpt onze trainer jou om jezelf verder te ontwikkelen. Wij kunnen je met ieder online marketing vraagstuk helpen. Samen kijken wij naar wat jij precies wilt bereiken. Wat is het doel dat je voor ogen hebt, waar loop je tegenaan of waar wil jij beter in worden?

Wanneer wij duidelijk voor ogen hebben wat jij wilt bereiken, kijken wij wie van onze zeer vaardige trainers jou hier het beste zou kunnen helpen. Hij bepaalt dan hoe de door jou gestelde doelen het beste kunnen worden bereikt. Gebruik de ruime kennis van de trainer om te sparren en jouw opgedane kennis samen te implementeren in jouw organisatie. Als je ergens niet uitkomt is er gelijk hulp in de buurt. Ook kunnen jullie snel slagen maken samen want het draait alleen om jou!

Waarom on the job training?

  • Jouw vraagstuk wordt uitgebreid behandeld door een expert
  • Naderhand heb jij alle kennis in huis om zelf verder aan de slag te gaan

Praktische informatie
De training vindt plaats wanneer het jou uitkomt. Je hoeft niet te reizen, onze trainer kan gewoon bij jou op kantoor of op een andere gewenste locatie langskomen. Wij hebben geen standaard duur voor een één-op-één training, dit stemmen wij samen met jou af.

Waarom How & Knower

Ontdek meer over ons

Anderen over ons

"De Digitale Werkplaats geeft nuttige tips en informatie over online ondernemen, die mij opnieuw aangezet hebben tot nadenken - waar mijn organisatie voor staat en waar ik naar toe wil. Eindelijk eens dat initiatief dat snapt dat de markt aan veranderingen onderhevig is."

Marc van der Geest - deelnemer De Digitale Werkplaats

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!