• 100% startgarantie
  • Niet goed, geld terug
  • Gemiddelde beoordeling 8.7
  • Praktijkgericht

How & Knower helpt het onderwijs met online marketing!

How & Knower heeft naast haar aangeboden trainingen en opleidingen voor bedrijven ook ruime ervaring met het geven van trainingen binnen het MBO en HBO onderwijs. In onze voorgaande opleidingstrajecten, onder andere in samenwerking met de Google Werkplaats, zijn er meer dan 15.000 studenten getraind. Wij hebben een pool van meer dan 10 deskundige trainers met ervaring als docent binnen MBO en HBO instellingen.

In online marketing zijn er volgens Intermediair 7 keer zoveel vacatures als mensen. Het gat dat er is tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt komt doordat Online Marketing een relatief nieuw specialisme is. How & Knower wil deze kloof verkleinen door docententrainingen aan te bieden binnen onderwijsinstellingen (zowel MBO, HBO als WO). Hoe we dit doen? Wij zorgen ervoor dat docenten de kennis krijgen die nodig is om studenten op te leiden voor online marketing. Met deze up-to-date kennis van alle relevante aspecten van online marketing, stellen wij docenten in staat studenten beter voor te bereiden op de arbeidsmarkt. How & Knower heeft al diverse instellingen op verschillende wijzen verder geholpen op dit gebied. In onze 15 pagina's tellende brochure, hieronder te downloaden, geven wij een overzicht van de diverse mogelijkheden. 

Neem direct contact op
Download de brochure (PDF)

Download brochure

Testimonial Stenden Hogeschool

“Wij zijn erg blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze kennis te vergroten met behulp van How & Knower. Het past bij onze visie van Life Long Learning dat we onszelf ook blijven ontwikkelen, om vervolgens weer de opgedane kennis te vertalen naar ons lesmateriaal. Dat draagt bij aan de kwaliteit die wij leveren aan de studenten. Zo leveren we studenten af die goed aansluiten bij de wensen in de arbeidsmarkt." Margriet Weerman - Docent

Testimonial De Rooi Pannen

“Wij hebben de opleiding zeer positief ervaren. Zeker omdat de inhoud zeer vernieuwend is. Mensen uit de praktijk die per deelgebied hun passie vertellen en overbrengen. Wij kijken iedere keer weer uit naar de volgende cursusdag, het is een aanrader om in het onderwijs door How & Knower te laten trainen.” Hein van Oers - Docent marketing

Waarom How & Knower

Ontdek meer over ons

Anderen over ons

De docent bepaalt voor een groot deel je ervaring van een opleiding. Dit was uiterst positief, zowel in aanpak en inhoud als in verbale en non verbale communicatie.

Iris de Leeuw - SEO Incompany training

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!