• 100% startgarantie
  • Niet goed, geld terug
  • Gemiddelde beoordeling 8.7
  • Praktijkgericht

How & Knower helpt onderwijsinstellingen met digital marketing!

Als aanbieder van de Google Digitale Werkplaats voor studenten heeft How & Knower een groot netwerk binnen het onderwijs. Wij geloven dat de rol van digital marketing in de toekomst nog groter wordt binnen organisaties wat perspectieven biedt voor pas afgestudeerden. 
Studenten zijn de toekomst en daarom is het belangrijk dat zij binnen hun opleiding op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Door docententrainingen aan te bieden binnen onderwijsinstellingen (zowel MBO, HBO als WO), zorgt How & Knower ervoor dat docenten de kennis krijgen die nodig is om studenten op te leiden voor online marketing.Met deze up-to-date kennis van alle relevante aspecten van online marketing, stellen wij je in staat studenten beter voor te bereiden op de arbeidsmarkt. How & Knower heeft al diverse instellingen op verschillende wijzen verder geholpen op dit gebied.

 

Case Stenden Hogeschool

Stenden Hogeschool heeft ervoor gekozen om, samen met How & Knower, een groep docenten verder te ontwikkelen op het gebied van online marketing. Hierdoor kunnen zij deze kennis door vertalen naar het lesmateriaal voor de studenten. Door middel van een maatwerk opleiding worden de docenten van Stenden Hogeschool opgeleid met uitgebreide kennis over online marketing en de daarbij behorende kanalen. In de digital marketeer opleiding worden de verschillende kanalen van online marketing verder uitgediept, zoals Google Analytics, zoekmachinemarketing, Google Ads, social media, e-mailmarketing, affiliate marketing en display advertising. Daarnaast is er ook aandacht voor content marketing en online marketing strategieën.

Vraag offerte aan

Stenden Hogeschool

“Wij zijn erg blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze kennis over dit onderwerp te vergroten. Het past bij onze visie van Life Long Learning dat we onszelf ook blijven ontwikkelen. Om vervolgens weer de opgedane kennis te vertalen naar ons lesmateriaal. Dat draagt bij aan de kwaliteit die wij leveren aan de studenten. We vinden het erg belangrijk dat we als onderwijsinstelling goede aansluiting houden met de huidige ontwikkelingen in de markt. Zo leveren we studenten af die goed aansluiten op de arbeidsmarkt.” Margriet Weerman, docent

Neem contact op

Waarom How & Knower

Ontdek meer over ons

Anderen over ons

De docent bepaalt voor een groot deel je ervaring van een opleiding. Dit was uiterst positief, zowel in aanpak en inhoud als in verbale en non verbale communicatie.

Iris de Leeuw - SEO Incompany training

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!