• 100% startgarantie
  • Niet goed, geld terug
  • Gemiddelde beoordeling 8.7
  • Praktijkgericht

Online marketing training voor banken en verzekeraars

How & Knower helpt om de voordelen van digitalisering optimaal toe te passen in jouw organisatie

Ook binnen de banken en verzekeraars groeit het belang voor het inzetten van online marketing.
Het inrichten en starten van de verschillende kanalen is zo gedaan, maar hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie hier op een gedegen en efficiënte manier mee om kan gaan?

De digitalisering biedt veel mogelijkheden om de klant centraal te stellen. De focus daarbij is op het toepassen van digitale technologie als online communicatie, social media en data analytics. Jouw organisatie kan dit gebruiken om klantervaring te verbeteren, processen efficiënter in te richten en de financiële presentaties te verbeteren. How & Knower heeft al diverse instellingen op verschillende wijzen verder geholpen op dit gebied.

Rabobank case

How & Knower heeft, voor verschillende Rabobank vestigingen in Nederland, door middel van een social media training medewerkers kennis laten maken met social media landschap. De social media training heeft de medewerkers inzicht gegeven in de kansen en gebruik van social media. Daarbij is stil gestaan bij de verandering in consumentengedrag en de mogelijkheden van de populairste netwerken. Deelnemers waren niet alleen Marketing- en communicatieadviseurs maar ook adviseurs die dagelijks in contact staan met klanten van de Rabobank.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie

Rabobank quote

“Samen met de collega’s heb ik deze maatwerk training gedaan. We konden ons specifiek richten op wat voor onze organisatie interessant is. Ook was er veel ruimte voor interactie. Al met al een erg nuttige training!” - C. Kersten, Rabobank Rijk van Nijmegen

Waarom How & Knower

Ontdek meer over ons

Anderen over ons

De docent bepaalt voor een groot deel je ervaring van een opleiding. Dit was uiterst positief, zowel in aanpak en inhoud als in verbale en non verbale communicatie.

Iris de Leeuw - SEO Incompany training

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!