• 100% startgarantie
  • Niet goed, geld terug
  • Gemiddelde beoordeling 8.7
  • Praktijkgericht

Online Marketing Incompany en Maatwerk trainingen

Incompany opleiding of training

Een training over online marketing bij jou op kantoor, oftewel een incompany training, is al snel voordeliger dan losse inschrijvingen! Naast dat het kostenefficiënt is, kan er dieper ingegaan worden op de onderdelen die voor jouw bedrijf relevant zijn. Zijn jullie verschillend beschikbaar? Geen probleem! Wij plannen aan de hand van jullie agenda's.

Rekenvoorbeeld:
Wanneer je met vijf collega's meedoet met losse inschrijvingen aan een tweedaagse training zijn de kosten €6.250 (5 x €1.250). Voor een Incompany training is de dagprijs €2.650 euro, een tweedaagse training op locatie kost €5.300 (2 x €2.650). Het uiteindelijke voordeel is €950, ruim 15%!

Maatwerk
Heb je duidelijk een doel op het gebied van online marketing voor ogen en vind je tussen onze opleidingen niet wat je zoekt? Dan kunnen wij een training of opleidingstraject op maat maken aan de hand van wat voor jou belangrijk is. Bel ons op 050 - 210 34 06 en informeer naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee! 

Inspiratiesessie Online Marketing

Steeds vaker krijgen wij de vraag om een inspiratiesessie te organiseren. Dit kan voor zowel kleine als grote groepen de juiste manier zijn om deelnemers te motiveren en activeren om met een specifiek onderwerp aan de slag te gaan of met elkaar in gesprek te gaan.  Je kunt hiervoor denken aan de volgende onderwerpen:

  • Marketing van de toekomst’ De ontwikkelingen op het gebied van online marketing gaan razendsnel. We worden overladen met termen van de toekomst zoals: Internet of things, Artificial Intelligence, Blockchain Technology, Virtual Reality enzovoort. Maar wat zijn nou de concrete toepassingen anno 2019? Waar wordt het al ingezet? Laat je tijdens deze sessie inspireren en krijg inzichten hoe je dit voor jouw omroep kunt inzetten. De sprekerlaat jou ervaren hoe jij in deze veranderende maatschappij kunt inspelen op de huidige trends.

  • 'Social Media voor ondernemers' Hoe start je als ondernemer met Online Marketing? Wat doe je met negatieve reacties? En is vloggen nu wel of niet een goed idee? Tijdens deze aanstekelijke sessie gaan ondernemers met de spreker en met elkaar in gesprek over je bedrijf profileren op de social media kanalen van nu. 

Uiteraard denken we graag met je mee over wat past binnen jouw organisatie of vereniging! 

 

Download de brochure (PDF)

Download brochure

Waarom How & Knower

Ontdek meer over ons

Anderen over ons

De docent bepaalt voor een groot deel je ervaring van een opleiding. Dit was uiterst positief, zowel in aanpak en inhoud als in verbale en non verbale communicatie.

Iris de Leeuw - SEO Incompany training

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!