Incompany & Maatwerk

Een training bij jou op kantoor, oftewel een incompany training, is al snel voordeliger dan losse inschrijvingen! Naast dat het kostenefficiënt is, kan er dieper ingegaan worden op de onderdelen die voor jouw bedrijf relevant zijn. Zijn jullie verschillend beschikbaar? Geen probleem! Wij plannen aan de hand van jullie agenda's.

Rekenvoorbeeld:
Wanneer je met vijf collega's meedoet met losse inschrijvingen aan een tweedaagse training zijn de kosten €6.250 (5 x €1.250). Voor een Incompany training is de dagprijs €2.650 euro, een tweedaagse training op locatie kost €5.300 (2 x €2.650). Het uiteindelijke voordeel is €950, ruim 15%!

Maatwerk
Heb je duidelijk een doel voor ogen en vind je tussen onze opleidingen niet wat je zoekt? Dan kunnen wij een training of opleidingstraject op maat maken aan de hand van wat voor jou belangrijk is.

Download de brochure (PDF)

Download brochure

Tijdelijke actie: training bij jou op kantoor

Maak nu tijdelijk écht voordelig kennis met onze incompany trainingen! 10% korting op onze standaardprijs bij afname voor 31 december 2018 van een incompany training, die voor 28 februari 2019 van start gaat. Je betaalt dus tijdelijk € 2.385 per dag in plaats van €2.650!

Ja ik wil een incompany training met 10% korting!

Goed om te weten

Al onze opleidingen en trainingen bieden wij op locatie aan! Zoals eerder vermeld is het op maat maken van de training voor de organisatie, branche of andere afwijkingen, maatwerk. Deze ontwikkelkosten zijn niet inbegrepen in de prijs.

Persoonlijk contact voor meer informatie

Waarom How & Knower

Ontdek meer over ons

Anderen over ons

De docent bepaalt voor een groot deel je ervaring van een opleiding. Dit was uiterst positief, zowel in aanpak en inhoud als in verbale en non verbale communicatie.

Iris de Leeuw - SEO Incompany training

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!