Incompany & Maatwerk

Al onze trainingen en opleidingen bieden we ook in een maatwerk en/of incompany variant aan. De training wordt dan gegeven bij jouw organisatie op locatie. Hierbij kan het gehele aanbod speciaal worden afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van jouw organisatie. Wij helpen je graag om te komen tot een optimaal opleidingstraject, wat naadloos aansluit bij de wensen en leerbehoefte van jouw organisatie. 

Download de brochure (PDF)

Download brochure

Incompany

Heb je binnen ons portfolio een training of opleiding gezien die je samen met collega's wilt volgen? Dan kun je er voor kiezen om de training of opleiding bij jullie op locatie te laten plaatsvinden. Met deze incompany training bespaar je jezelf en je collega's reistijd en reiskosten. Daarnaast worden de kosten per persoon lager bij elke extra collega die deelneemt. Een win-win situatie!

Vraag offerte aan

Maatwerk

Wil je samen met je collega's een training of opleiding die volledig is afgestemd op de wensen en behoeften van jouw organisatie? Dan is een maatwerk traject van How & Knower echt iets voor jou! Samen gaan we in gesprek om de training of opleiding precies af te stemmen op jullie leerdoelen. Het lesmateriaal zal worden toegespitst op jullie organisatie met actuele cases en voorbeelden uit jullie eigen branche.

Neem contact op

Waarom How & Knower

Ontdek meer over ons

Anderen over ons

De docent bepaalt voor een groot deel je ervaring van een opleiding. Dit was uiterst positief, zowel in aanpak en inhoud als in verbale en non verbale communicatie.

Iris de Leeuw - SEO Incompany training

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!