De Digitale Werkplaats

Sinds 2016 biedt Google Nederland in samenwerking met How & Knower een gratis leertraject aan voor onderwijsinstellingen en studenten van MBO, HBO en WO. Tijdens dit speciale programma kunnen studenten digitale vaardigheden leren. Dit wordt ook wel 'De Digitale Werkplaats’ voor studenten genoemd. How & Knower is als trotse opleidingspartner van Google verantwoordelijk voor de contacten met de opleidingsinstellingen, het plannen en verzorgen van de trainingen.

Onderwijsinstelling

Ben je werkzaam bij een MBO, HBO of WO en wil je met jouw onderwijsinstelling meedoen aan De Digitale Werkplaats? Of wil je dit leertraject starten? Dat kan! Neem direct contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden en voorwaarden.

Neem contact op

Studenten

Ben je student en wil je meer weten over de Digitale Werkplaats van Google? Of wil je misschien alvast online aan de slag gaan? Ga dan naar de speciale website. Hier vind je ook de data en onderwijsinstellingen zodra inschrijving mogelijk is.

Website Digitale Werkplaats

Waarom How & Knower

Ontdek meer over ons

Anderen over ons

"De Digitale Werkplaats geeft nuttige tips en informatie over online ondernemen, die mij opnieuw aangezet hebben tot nadenken - waar mijn organisatie voor staat en waar ik naar toe wil. Eindelijk eens dat initiatief dat snapt dat de markt aan veranderingen onderhevig is."

Marc van der Geest - deelnemer De Digitale Werkplaats

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!