• 100% startgarantie
  • Niet goed, geld terug
  • Gemiddelde beoordeling 8.7
  • Praktijkgericht

Incompany traject Online marketing

Meer bezoek dat sneller converteert voor VCD IT Groep dankzij maatwerk training

De VCD IT Groep is één van de grotere zelfstandige ICT-bedrijven die in diverse segmenten tot de top drie van Nederland behoort. De gezamenlijke focus van de bedrijven binnen VCD IT Groep is innovatie door en implementatie van kwalitatief onderscheidende IT-oplossingen.

Puck Koopmans van VCD IT Groep: “We hebben een tweedaagse, op maat gemaakte, training gevolgd van How & Knower. De eerste dag hebben we ons vooral gefocust op geavanceerde technieken van SEO. De tweede dag bestond uit een ochtend over display advertising en de middag over conversie optimalisatie. Het samengestelde programma voor VCD IT Groep zorgt ervoor dat wij de kansen van display advertising nog beter kunnen benutten. Op het gebied van SEO kunnen wij nu aan de slag om onze positie binnen Google meer te verbeteren. Daarnaast kunnen we het verkeer wat op de website komt beter laten converteren. We hebben inzicht gekregen dat we op de goede weg zitten, maar dat er zeker nog puntjes op i kunnen worden gezet.”

SEO en display advertising hebben als doel meer bezoekers naar de website te krijgen. Ten aanzien van SEO is VCD IT groep aan de slag gegaan met indexatie, content en link building. Bij display zijn de vormen en technieken als behavioral targeting, retargeting en real time bidding aan bod gekomen. Tijdens de conversie optimalisatie is VCD IT groep aan de slag gegaan om het bezoek eerder naar hun bepaalde doelen te krijgen.
“We hebben erg veel van de training geleerd. De trainer heeft een uitgebreide kennis en gaf ons handvatten om verder te kunnen door middel van handige tooling tips en veel quick wins. De deelnemers hebben de training gemiddeld beoordeeld met een 8,3. Dat cijfer geeft weer dat wij het als team als een zeer waardevolle training hebben ervaren,” aldus Puck.

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!