• 100% startgarantie
  • Niet goed, geld terug
  • Gemiddelde beoordeling 8.7
  • Praktijkgericht

Incompany traject Online marketing

Munckhof Groep aan de slag met haar positie in Google dankzij SEO training How & Knower
Munckhof biedt totaaloplossingen en maatwerk in onder andere zakelijk reizen in binnen- en buitenland, zorg gerelateerd personenvervoer, pendeldiensten, logistiek vervoersmanagement en mobiliteitsoplossingen voor onderwijsinstellingen. Het brede product- en dienstportfolio maakt Munckhof uniek en onderscheidend in het regisseren en organiseren van mobiliteit van mensen.
 
Marjet Derix, Marketing Adviseur bij Munckhof: “De afdeling Marketing & Communicatie houdt zich dagelijks o.a. bezig met de positionering van Munckhof en het plaatsen van passende content op de website van Munckhof. Om ervoor te zorgen dat de content en technische aspecten SEO vriendelijk worden opgezet is het van belang dat het team een gedegen basiskennis over SEO heeft. Zodoende kwamen wij in contact met How & Knower, die ons een passende SEO training op maat aanbood.”
SEO is de kunst van het vindbaar maken van een website in de onafhankelijke zoekresultaten van zoekmachines. Wanneer een website beter vindbaar is in de onafhankelijke resultaten betekent dit een grote bron van traffic naar de website. Het doel van de SEO training voor de medewerkers van Munckhof was om de toepassing van SEO op de website van Munckhof verder te verbeteren en daardoor door hun doelgroep goed gevonden te worden in de zoekmachines.
“We hebben een erg interessante SEO training gevolgd met 4 medewerkers van Munckhof en 2 externe medewerkers. De training was heel concreet en gebaseerd op veel Munckhof specifieke informatie, wat ons ook heel veel specifieke actiepunten opgeleverd heeft. De trainer heeft grote invloed op hoe een training ervaren wordt en wij waren erg tevreden over hem. Zowel in de aanpak en inhoud, als in verbale en non verbale communicatie. De training is door de deelnemers gemiddeld met een 8.3 beoordeeld. Er liggen zeker mogelijkheden om onze positie in de zoekmachines te verbeteren en hier gaan wij dan ook direct mee aan de slag”, aldus Marjet.

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!