• 100% startgarantie
  • Niet goed, geld terug
  • Gemiddelde beoordeling 8.7
  • Praktijkgericht

Incompany traject Online marketing

Online marketing training TMG

How & Knower verzorgt online marketing training voor commercieel team bij Telegraaf Media Groep

In het voorjaar van 2014 heeft How & Knower een online marketing training verzorgd voor ruim 100 mensen van de afdeling commercie van de Telegraaf Media Groep (TMG).
TMG heeft de ambitie om hét Nederlandse mediabedrijf van de toekomst te zijn. Een bedrijf dat adequaat inspeelt op de zich in hoog tempo veranderende markt en daarbij ook het voortouw neemt. Een ondernemend en dynamisch bedrijf met een hoofdrol in de mediarevolutie van vandaag en morgen. Het is belangrijk dat medewerkers van het commerciële team hun klanten zowel offline als online optimaal van advies kunnen voorzien. In het kader van deze ambitie heeft TMG ervoor gekozen om samen met How & Knower ruim 100 medewerkers van de afdeling commercie te trainen op het gebied van online marketing.

De bestaande kennis over online marketing is door het opleidingstraject vergroot en geactualiseerd. Het opleidingstraject bestond uit een E-learning module en een inhouse uitgevoerd lesprogramma waarbij de deelnemers in vier dagdelen informatie over de verschillende online marketingkanalen kregen voorgeschoteld en i.s.m. interne experts leerden deze kennis te koppelen aan de specifieke TMG praktijk. Door dit opleidingstraject hebben de medewerkers niet alleen hun kennis vergroot maar weet men elkaar ook beter te vinden op de werkvloer. Door de combinatie van online en offline leren (blended learning) is deze verbintenis nog verder gefaciliteerd en is kennisopname gemaximaliseerd.
Na deze training zijn de medewerkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben zij zich ontwikkeld tot nog betere gesprekspartners voor hun klanten.
Jayne Forrester (voormalig CCO TMG): “Met dit opleidingstraject hebben we een grote stap gemaakt in het bieden van een nog betere dienstverlening aan onze klanten. How & Knower heeft zich verdiept in de praktijk van TMG en een leertraject ontworpen wat daar goed op aansluit. Ook de hectische praktijk die bij TMG aan de orde van de dag is, werd goed meegenomen in het traject. De online experts die How & Knower uit haar netwerk heeft ingezet als trainers wisten een mooie klik met de medewerkers van TMG commercie te bewerkstelligen waardoor uiteindelijk iedereen geslaagd is. Een mooie prestatie!”

 

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!